Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Monopoly Rijssen

1. Waneer verschijnt Monopoly Rijssen?

De verwachting is oktober 2021. Iedereen die het spel in de voorverkoop koopt, krijgt als eerste bericht.


2. Ik heb besteld in de voorverkoop. Wat kan ik verwachten?

Zodra de spellen binnen zijn worden er 2 evenementen georganiseerd mits de coronamaatregelen dit toestaan. De eerste dag krijgen de sponsoren hun gereserveerde spellen overhandigd bij een gezellig businessevent. De volgende dag kunnen particulieren hun spellen ophalen die ze besteld hebben in de voorverkoop. Mr. Monopoly zal aanwezig zijn bij dit evenement. 


3. Wat is uniek aan Monopoly Rijssen?

Monopoly Rijssen is een officiële stedeneditie die wordt uitgegeven door Hasbro en Identity games. Toch is deze editie totaal anders dan de andere stedeneditties van Identity Games. De invulling en vormgeving van het spel is namelijk volledig uitgevoerd door Cantique in Rijssen. Op het bord is gekozen voor het plaatsen van Rijssense bedrijven in plaats van straten. Door het aanbieden van zo'n unieke manier om te adverteren hebben we Rijssense ondernemers een hart onder de riem gestoken in een onzekere Coronatijd. 


4. Is het spel ook in de winkel te koop?

Na de lancering is het spel ook te koop bij Cantique in de winkel, Kryptonstraat 15 te Rijssen.
 

5. Ik wil het spel eerst zien, kan dat?

Op dit moment is het spel in productie, dit betekend dat het spel nog niet fysiek te bekijken is. We hebben we diverse afbeeldingen op de site staan.